Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro

Prezentul contract se adresează exclusiv persoanelor fizice care accesează site-ul www.romcrete-echipamente.ro și își exprimă opțiunea de a primi informații / oferte de preț prin completarea online a formularului specific.

 

1. Politica de confidenţialitate

Romcrete Echipamente apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne / solicitând oferte de preț /înscriindu-vă la newsletterul nostru, de aceea dorim să vă asigurăm că NU vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale și NU le vom folosi în alte scopuri decât cele menționate mai jos.

Conform cerințelor Regulamentului European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679), Romcrete Echipamente are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană prin formularele de contact / solicitare informatii/solicitare ofertă de preț sau alte formulare cu acest scop care se regăsesc pe acest site (www.romcrete-echipamente.ro).

Scopul colectării datelor este:

  • Răspunsul la solicitările transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele și serviciile noastre
  • Răspunsul la solicitările de preț efectuate prin completarea formularului online "Cere ofertă de preț'"
  • Transmiterea de newslettere ocazionale care cuprind noutăți / lansare echipamente noi / promoții/ informații cu privire la modificarea programului de lucru / felicitări cu ocazia sărbătorilor. Dacă, clientul nu dorește să mai primească newsletter poate efectua solicitarea de DEZABONARE disponibilă vizibil în cuprinsul oricărui newsletter sau prin trimiterea unei solicitari scrise pe adresa e-mail marketing@romcrete.ro

Acest document care ține și loc de contract între client și site (Romcrete Echipamente) prevede termenii legali și condițiile de folosire a acestui site web sau a altor site-uri Romcrete Echipamente.


Vizitarea/ Vizualizarea / Folosirea acestui site și a formularelor specifice de transmitere solicitări, implică acordul și acceptarea din partea clientului(dumneavoastră) a termenilor și condițiilor prezentea cu privire la aceștia și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, aveți și posibilitatea de a folosi alte modalități de contact.

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel, vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Informațiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile utilizatorului

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail marketing@romcrete.ro, sau prin poștă la Romcrete Echipamente, Str. J.H.Pestalozzi nr. 22, Timișoara, Timiș

Dreptul de intervenție asupra datelor se aplică pentru:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
  • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Revizuiri ale politicii

Romcrete Echipamente poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

 

2. Prezentele Termeni și Conditii


CLIENT -Orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Romcrete Echipamente (electronic, telefonic, etc).


CERERE DE OFERTĂ - Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzător și client prin care clientul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului, o cerere de ofertă prin acționarea butonului Cerere de ofertă regăsit pe fiecare pagină de produs sau a formularului de pe pagina de contact.


CAMPANIE – actiunea de a expune în scop comercial, un numar produse și/sau servicii avand un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de catre vânzător.

REVIEW – o evaluare scrisă de către client redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate.

RATING – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de /Client/Cumpărător asupra unui produs.

COMENTARIU – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.


CERERE – formular de adresare cu scopul de a obține informatii despre produsele din pagina respectivă.


RĂSPUNS – informație scrisă și transmisă Clientului care a adresat o cerere în site, in pagina unui anumit Produs. 

NEWSLETTER - Cale de informare periodică, electronică, referitoare la produsele, noutățile (lansarea unei game noi de produse, modificări aduse altor produse, produsul lunii), promoții, servicii, modificări al programului de lucru, transmiterea de felicitări cu ocazia sărbătorilor .

COMUNICĂRI COMERCIALE - Orice tip de mesaj trimis cum ar fi: e-mail / SMS / telefonic / whatsapp / messenger etc. continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare, informatii cu privire la oferte sau promotii. 

Clienții acestui site pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura acestuia, pot trimite întrebări, cereri de ofertă etc. dar este interzis conținutul ilegal, amenințător, vulgar, obscen, defăimător care afectează viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, si care conțin viruși sau care fac atingeri la  campanii politice/electorale. Este interzisă utilizarea unor adrese de e-mail false sau să impersonați o altă persoană sau entitate. Romcrete Echipamente iși rezervă dreptul de a îndepărta sau edita o astfel de informație, dar nu si obligația.

DATE CU CARACTER PERSONAL -  numele și prenumele persoanei, județ, adresă de email, număr de telefon


Acest "document" expune termenii și conditiile de utilizare a acestui site de către client. Vă rugăm să citiți integral și cu atenție pentru a evita posibile urmări nedorite care pot fi considerate de client ca având un impact negativ asupra datelor sale.

Vizitarea/ Vizualizarea / Folosirea acestui site, implică acordul și acceptarea din partea clientului(dumneavoastră) a termenilor și condițiilor prezente. 

Clientul se obligă sa urmărească frecvent termenii și conditiile deoarece aceștia pot fi modificați.

În caz de vreo neînțelegere, se aplică Termenii și condițiile valabile.

Odată cu transmiterea solicitărilor de ofertă sau alte informații prin formularele care se regăsesc pe fiecare pagină de produs respectiv pagina de contact, adresa de e-mail a clientului va fi automat înscrisă într-o bază de date securizată, aceasta fiind folosită la transmiterea de informații, noutăți etc sub formă de newsletter. Dacă, clientul nu dorește să mai primească newsletter poate efectua solicitarea de DEZABONARE disponibilă vizibil în cuprinsul oricărui newsletter sau prin trimiterea unei solicitari scrise pe adresa e-mail marketing@romcrete.ro