Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Pistoalele de vopsit G 15 si G 40

Pistoalele de vopsit G 15 si G 40

Primele pistoale G15 și G40 au fost testate de o companie din sudul Spaniei (localitatea Cordoba), Subbética de Maquinaria, specializată în echipamente specifice industriei lemnului.

Cordoba este o zonă mică cu o concentrație mare de activități de prelucrare a lemnului existând o prezență puternică a marilor competitori privind echipamentele de pulverizare.

În acest mediu provocator, pistoalele au fost testate cu ajutorul a 15 utilizatori finali, folosind deopotrivă și echipamente competitive.

Utilizatorii finali au fost plăcut surprinși de calitatea pulverizării, designul unic al capacului de aer și duzele de pulverizare au îmbunătățit considerabil consistența materialului pulverizat. Presiunea joasă de atomizare a redus viteza particulelor rezultând o eficiență mai mare de transfer.

Comparativ cu pistoalele concurente, folosind duze de aceeși dimensiune, lățimea modelului pulverizat a fost aproape dublă, pistoalele G15 și G40 oferind ajustări reale.

Fiind ergonomice și ușoare, pe lângă celelalte calități, pistoalele G15 și G40 au trecut cu brio testul companiei Subbetica care la aproape un an după ce a introdus pistoalele declara că are creșteri de vânzări semnificative în segmentul echipamentelor de pulverizare tocmai datorită competenței crescute a acestor pistoale, ei reușesc să convingă mulți utilizatori finali să utilizeze pistoalele G15 și G40.

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE

Produse promovate