Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Performanta mai presus de toate - incearca noile pistoale de vopsit Graco Perform AA

Performanta mai presus de toate - incearca noile pistoale de vopsit Graco Perform AA

Obțineți rezultate de top cu ajutorul noilor pistoale Perform AA. Pe lângă performațele excepționale pe care le oferă pistoalele de vopsit Graco G15 sau Graco G40, Perform AA beneficiază de tehnologia rapidă de reconstrucție a pistolului în doar câteva secunde.

Performanta mai presus de toate - incearca noile pistoale de vopsit Graco Perform AA

Partenerul nostru, Graco Inc., unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru manipularea fluidelor, anunță lansarea pistoalelor air assisted (AA) și a pistolelor de pulverizare airless Perform AA .

Noua linie de aplicatoare manuale și automate, oferă performanțe excepționale mai ales cu capacele de aer specifice materialului dar și alte caracteristici pe care rareori le găsim la pistoalele asistate cu aer utilizate de obicei în industria de finisare a lemnului, metalului și finisaje industriale generale.

„Pentru a obține o finisare de înaltă calitate,trebuie să folosim capacul de aer potrivit, același capac de aer nu se potrivește tuturor”, a spus Wendy Hartley, manager în Divizia de produse industriale Graco. „Pentru a obține o atomizare consistentă și un model curat atunci când pulverizați anumite materiale, este extrem de important să folosiți capacul de aer potrivit .” Graco a conceput capace de aer geometrice destinate pentru finisare generală, pentru pulverizare lac, pentru materiale cu vâscozitate redusă, vâscozitate ridicată, uscare rapidă, acoperiri superioare sau materiale pe bază de apă. Capacele se potrivesc pistoalelor PerformAA manuale dar și celor automate.

Pistoalele Perform AA au fost realizate cu gândul la cei care le folosesc zi de zi, tocmai de aceea au cea mai mică greutate de pe piață

Cântărind doar 460 grame PerformAA 15 și 50 sunt cele mai ușoare pistoale manuale.

Alte caracteristici prietenoase cu operatorii includ:

  • Tracțiune ultra-ușoară pentru a reduce oboseala și stresul muscular.
  • Mâner ergonomic, suport pentru degete confortabil conceput pentru a se potrivi oricărei mâini.
  • Componentele în stil cartuș fac întreținerea rapidă și ușoară, minimizând perioada de nefuncționare. Toate componentele secțiunii de fluid și aer au fost înlocuite cu cartușe. Acestea pot fi scoase și înlocuite în doar câteva secunde rezultând un pistol nou, gata de pulverizare. Componentele durabile reduc costurile de întreținere.

 

Pistoalele de vopsit air assisted automate

PerformAA Auto este singurul pistol automat asistat cu aer de pe piață conceput cu funcții care ajută operatorii și tehnicienii să stabilească și să repete rapid orientarea exactă a capacului de aer. Acest lucru este deosebit de important în automatizare.

„Am observat oameni în această industrie folosind diverse metode pentru a încerca să readucă capacele de aer în același unghi pe care îl aveau inițial”, a declarat Bill Heuer. „Pentru a ajuta în acest sens, am creat Graco Gauge și am adăugat semne de unghi pe carcasa fluidului la toate pistoalele PerformAA Auto.” Instrumentul de aliniere a capacului de aer Graco Gauge, plus indicatoarele de unghi, ajută la economisirea timpului și a forței de muncă ori de câte ori sunt curățate capacele de aer sau când pistoalele sunt spălate.

 Performanta mai presus de toate - incearca noile pistoale de vopsit Graco Perform AA  PerformAA 50 Air Assist  PerformAA 50 RAC® Air Assist  PerformAA Airless
PerformAA 15 Air Assist pulverizează la 1.500 psi pentru performanțe optime la presiuni mici și medii. Pistolul PerformA 50 Air Assist pulverizează la 5.000 psi pentru performanțe maxime la presiuni ridicate.  PerformAA 50 RAC® Air Assist spray-uri cu vârf Reverse-A-Clean® la 5.000 psi pentru aplicații de înaltă presiune.  Pistoalele PerformAA Airless sunt disponibile la 1.500 psi pentru aplicații cu vâscozitate redusă și 5.000 psi pentru pulverizarea la presiune înaltă. 
ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE