Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Noua pompa de glet GRACO T-max 6912

Noua pompa de glet GRACO T-max 6912

Graco lansează o nouă pompă electrică de înaltă performanță pentru pulverizare glet sau alte materiale agregate cu diametru de până la 2mm. Asigură productivitate ridicată și performanțe superioare aproape la fiecare aplicație de materiale texturate.

Graco este mândru să prezinte noul pulverizator pentru materiale texturate Airless și Air-Assisted, TexSpray TMax 6912.

Acest echipament de stropit modular are un concept inovator ce oferă versatilitatea și performanța de a pulveriza aproape orice material texturat pentru interior sau exterior, inclusiv agregate.

Designul modular de două piese permite contractorilor să separe rapid cuva de pompa pentru un transport mai ușor de realizat oferind în același timp flexibilitate în depozitare.

Datorită posibilității de a pulveriza fără aer și asistat de aer într-un singur echipament, T-Max 6912 a fost proiectat pentru a spijini contractorii în creștera productivității. 

În cazul pulverizării Airless, contractorii pot termina aplicațiile cu volum mare mai rapid, cu posibilitatea de a aplica până la trei galoane pe minut, cu un model de pulverizare mai larg.

Presiunea și debitul ridicat facilitează pulverizarea acoperirilor mai groase, precum compușii de gips-carton și alți compuși specializați pentru finisarea tavanelor etc.

Cu un compresor de aer separat, contractorii pot trece cu ușurință la modul Air-Assisted pentru aplicarea materialelor mai grele, chiar și cele care conțin agregate de până la doi milimetri.

Recomandat pentru aplicarea pe exterior a vopselelor cauciucate sintetice, acrilicelor texturate și acoperirilor elastomerice, pompa T-Max 6912 poate de asemenea pulveriza acoperirile de bază și adezivi pentru sistemul EIFS.

Contractorii pot maximiza productivitatea în cazul lucrărilor decorative de interior sau exterior, care implică materiale pentru izolare fonică, tencuieli cu stropi mari pentru suprafețe extinse precum hoteluri, blocuri de apartamente și clădiri comerciale.

Noul pistol STX oferă o pornire mai soft, elimină explozia de material de la pornire caracteristică altor modele.

“Pulverizatorul TexSpray T-Max 6912 este un adevărat rezolvator de probleme pentru constructori care pulverizează materiale pentru finisaje fine sau materiale agregate. Este simplu de utilizat atunci când lucrați cu materiale dificil de mixat sau cu materiale grele. În plus, dimensiunea mică și cadrul modular face pompa mult mai ușor de mutat. Cu o capacitate mai mare de a face față aplicațiilor de tencuieli sau finisaje texturate  constructorii pot economisi timp, bazându-se pe o singură pompă care face față cu brio diferitelor aplicații. ”, a declarat Bob Gundersen, directorul de marketing al companiei Graco, pe segmentul echipamentelor de aplicare glet și alte materiale texturate.

 

 

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE