Poză Izolatie cu spuma poliuretanica. Salveaza pana la 40 de procente la factura de energie

Izolatie cu spuma poliuretanica. Salveaza pana la 40 de procente la factura de energie

Spuma poliuretanică este un material remarcabil care oferă soluții reale pentru o izolare eficientă. Conservă căldura sau răcoarea din casa ta și oferă un confort sporit și un mediu sănătos.

Spuma poliuretanică pulverizată pune la îndemâna antreprenorilor din industria construcțiilor și industria prelucratoare o soluție excepțională pentru o casă sau clădire eficientă și confortabilă.

Este o soluție inteligentă deoarece în primul rând reduce afluxul de poluanți și alergeni în aer liber, previne dezvoltarea de ciuperci și bacterii, mai exact oferă un mediu sănătos și totodată asigură un buget mai mare familiei datorită economiei de energie.

Spuma poliuretanică are o aderență foarte bună și se poate aplica pe orice suprafață cu sau fără plan înclinat:

  • Hârtie
  • Lemn
  • Oțel
  • Asfalt
  • Beton
  • Ipsos
  • Ciment
  • PAL

DESPRE SPUMA POLIURETANICĂ PULVERIZATĂ

În primul rând spuma poliuretanica pulverizată este de două feluri:

1. Cu celulă închisă

Este o spumă poliuretanică tare cu proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când cele două componente se amestecă are loc o reacțiă termică și chimică ce duce la producerea unei structuri celulare închise. În doar câteva secunde trece de la un material lichid la unul solid care se umflă la propriu. 

2. Cu celulă deschisă.

Spuma poliuretanică cu celulă deschisă oferă o izolare etanșă, este permeabilă la vapori, elimină umiditatea, nu mucegăiește. Asigură astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este o izolație de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

AVANTAJE:

Spuma poliuretanică are o eficiență termică cu 40% mai mare comparativ cu soluțiile clasice de izolare, adică realizați economie la energie de 40%

Reduce grosimea stratului de izolaţie.

În cazul izolării cu spumă poliuretanică nu aveți nevoie de sistem de fixare sau de adezivi speciali.

Rozătoarele și insectele nu pot penetra izolația cu spumă.

Rezistentă la temperaturi cuprinse între -50 °C si +100 °C

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE