Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Graco Reactor E-30 - pompa de aplicare spuma poliuretanica - face ca pulverizarea sa devina o joaca de copii

Graco Reactor E-30 - pompa de aplicare spuma poliuretanica - face ca pulverizarea sa devina o joaca de copii

Metoda de fabricare a unui producător egiptean de panouri sandwich termoizolante nu era doar una extenuantă pentru operatori dar necesita ca acesta sa importe cantități mari de spumă gata turnată. Aceste panouri din spumă, au fost furnizate într-o singură dimensiune, astfel, trebuiau tăiate pentru a se încadra.

 

PROVOCARE: REDUCEREA CHELTUIELILOR MARI

Datorită provocărilor și obstacolelor întâmpinate de producătorul egiptean cu ehipamentele anterioare de aplicare a spumei, acesta a preferat să importe panouri din spumă gata turnate, în ciuda cheltuielilor mari ... asta până când a fost de acord cu o demonstrație a echipamentului Reactor E-30, chiar la el în fabrică.

 

REDUCEREA TIMPULUI DE PRODUCȚIE ȘI CREȘTEREA EFICIENȚEI

Pentru demonstrație s-a folosit un Reactor E-30 cu pistolul de purjare Fusion, un kit de spumă ... au fost forate găuri în cadrul din aluminiu iar un kit de duze de turnare modificat (248682), echipat cu un tub synflex de unică folosință au fost inserate. Partea superioară a cadrului a fost apoi acoperită cu o barieră de vaselină/grăsime. Acest lucru a fost necesar pentru a se asigura că spuma s-a întărit uniform.

Spuma a fost apoi injectată în compartimente. Procesul a durat 10 secunde /compartiment; metoda anterioară luând 30 de minute/compartiment, deoarece aceasta presupunea tăierea și montarea manuală a panourilor din spumă pre-turnată.

Un câștig de timp enorm datorită pistolului de purjare Fusion, care a asigurat producția continuă de la început până la sfârșit.

 

PANOU DE CONTROL PRIETENOS PENTRU UTILIZATORI

Operatorii au considerat panoul de control al pompei Reactor E-30 ca fiind ușor de utilizat ... la fel și sistemul, în general.

După 6 zile de producție continuă, decizia conducerii de a achiziționa Reactor E-30 după consultarea cu operatorii - nu a fost pusă la îndoială.

 

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE

Produse promovate