Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză DE CE POMPELE DE ZUGRĂVIT PROFESIONALE GRACO?

DE CE POMPELE DE ZUGRĂVIT PROFESIONALE GRACO?

Acum peste 60 de ani, Graco a inventat primul pulverizator de vopsea fără aer portabil, iar de atunci continuă să inoveze pentru a oferi performanțele ridicate și productivitatea maximă de care antreprenorii au nevoie pentru a-și dezvolta afacerea.

Fie că sunteți axat pe proiecte rezidențiale mici sau vă ocupați de lucrări mari, gama echipamentelor de vopsire airless de la Graco satisface nevoile fiecărui client.

Pulverizatoarele de vopsea airless Graco sunt proiectate și construite în Statele Unite ale Americii utilizând piese de cea mai înaltă calitate.

Toate pompele Graco sunt testate în fabrică și își dovedesc calitatea pe teren, astfel puteți avea convingerea că banii dvs. se îndreaptă către o pompă profesională, rezistentă și fiabilă.

PERFORMANȚĂ MAXIMĂ ȘI PRODUCTIVITATE DE NECOMPARAT

CALITATEA ȘI GARANȚIA ECHIPAMENTELOR

O FINISARE AIRLESS SUPERIORĂ DE FIECARE DATĂ

Timpul înseamnă bani — mai ales pentru antreprenori.

Graco este dedicat contractorilor profesioniști prin proiectarea de echipamente performante care maximizează productivitatea. Puteți alege dintr-o gamă largă de  pompe de zugrăvit, fie cu acumulatori, electrice sau cu motor pe benzină.

Graco stă în spatele fiecărui echipament pe care îl produce datorită liniei proprii, motiv pentru care acestea și dispun de o garanție puternică. Pulverizați cu încrederea că probabil nu veți avea nevoie niciodată să utilizați garanția Graco, dar dacă o faceți - vom fi acolo.

Pompele de zugrăvit Graco oferă o combinație bună între viteză și un finisaj de înaltă calitate. Tehnologia Graco airless asigură o acoperire uniformă și impecabilă a lavabilei sau a altor vopsele pe toate suprafețele, indiferent dacă aplicați la interior sau pe exterior.

Întreaga gamă de pompe de zugrăvit o găsiți aici: https://www.romcrete-echipamente.ro//catalog/pompe-de-zugravit

 

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE

Produse promovate