Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză CleanLaser lanseaza noul echipament de curatare cu laser tip rucsac

CleanLaser lanseaza noul echipament de curatare cu laser tip rucsac

Alimentat cu baterii, compact, versatil

echipament curatare cu laser cleanlaser backpackCu ajutorul noului echipament BackpackLASER, puteți să curățați, să decapați sau să condiționați suprafețele timp de până la 6 ore cu ajutorul bateriei.

Fie că vorbim de post-tratarea îmbinărilor de sudură, decaparea și îndepărtarea ruginii, de exemplu: în restaurarea vehiculelor, în curățarea uneltelor și a matrițelor, în restaurarea daunelor provocate de incendii sau în exterior pentru restaurarea delicată a monumentelor, rucsacul LASER curăță puternic și ecologic folosind doar lumina laser

Acest laser modern este acum gata de "plecare".

Portabil, funcțional și de înaltă calitate, micuțul echipament deschide noi posibilități.

Rucsacul LASER este rapid și ușor de utilizat, se potrivește în orice portbagaj de mașină. Puneți-vă ochelarii de protecție laser și sunteți gata de plecare.

Furtunul de protecție este deosebit de flexibil și foarte robust datorită acoperirii cu silicon, iar optica manuală este ergonomică și dovedită în industrie.

Sistemul laser de 30 de wați asigură o utilizare de până la 6 ore de utilizare cu 60% din putere și până la 5 ore cu o putere laser de 50 de wați.

echipament curatare cu laser cleanleser backpack echipament curatare cu laser cleanleser backpack echipament curatare cu laser cleanleser backpack echipament curatare cu laser cleanleser backpack

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE