Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Care este cea mai bună pompă de zugrăvit ...?

Care este cea mai bună pompă de zugrăvit ...?

Care este cea mai bună pompă de zugrăvit? Auzim zilnic această întrebare însă răspunsul nu este pe atât de simplu pe cît pare....

Am putea face cu ușurință un top al “celor mai bune pompe de zugrăvit Graco sau al “celor mai vândute pompe de zugrăvit Graco” însă cea mai bună pompă este aceea care se mulează pe nevoile clientului.

O pompă de zugrăvit ar trebui să fie o investiție inteligentă, să asigure o zugrăvire de o calitate superioară, o acoperire perfectă și o eficiență maximă, fără prea multe bătăi de cap.

Una din cele mai bune tehnologii de aplicare lavabilă sau alte materiale folosite în Construcții și Finisaje este cea airless: permite pulverizarea materialului fără a utiliza aer comprimat, stratul de lavabilă este pulverizat neted și subțire, cu pierderi minime de material. În plus, vopsitul în locurile greu accesibile, precum colțurile și marginile devine mult mai simplu.

Datorită acestei tehnologii echipamentele asigură o aplicare rapidă și eficientă pe diverse suprafețe. Datorită vitezei de lucru semnificativ mai mare lucrările pot fi terminate într-un timp mai scurt, cu mai puțin efort și cu un număr redus de personal, lipsa forței de muncă fiind o problemă tot mai des întâlnită.

Aplicarea lavabilei sau a oricărui alt tip de vopsea prin pulverizare în straturi uniforme asigură finisaje de înaltă calitate. Materialul de acoperire penetrează uşor şi pătrunde mai bine în asperităţi, pori şi fisuri reducând totodtă pierderile de material.

Pompele de zugrăvit airless sunt ideale atât pentru execuția lucrărilor interioare, cât și a celor exterioare. Sunt foarte ușor de transportat și manevrat iar curățarea acestora nu este greu de realizat și nu necesită mai mult de 10 minute.

Pe piață sunt disponibile diverse modele de pompe destinate industriei construcțiilor, potrivite pentru diverse necesități și scopuri de utilizare. Datorită celor 14 ani ani de experiență în acest domeniu vă sugerăm să vă informați în detaliu privind cele mai importante specificații. Consultanța tehnică oferită de un specialist, trainingul și punerea în funcțiune sunt extrem de importante ... precum și dacă vânzătorul este distribuitor direct, dacă este autorizat de producător să asigurare service atât în garanție cât și după, accesul din stoc la piesele de schimb, accesorii etc.

Romcrete Echipamente este distribuitor autorizat Graco din 2008. Asigurăm service și mentenanță clasa A++ de 14 ani la întreaga gamă de echipamente Graco. Asigurăm garanție la toate echipamentele noastre.

Consultanță tehnică și reparații:+40 744 439 392

Consultanță, sfaturi și informații privind pompele de zugrăvit:+40 371 504 025

Mai jos găsiți gama de pompe de zugrăvit airless Graco.

 

ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE

Produse promovate