Distribuitor & Service clasaClasa A pentru echipamentele Logo graco

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
office@romcrete.ro
Poză Graco lanseaza noul pistol Fusion ProConnect

Graco lanseaza noul pistol Fusion ProConnect

Ne bucurăm să anunțăm lansarea noului pistol de pulverizare Fusion® ProConnect® (PC).

Conceput pentru pulverizare spumă poliuretanică și poliuree, pistolul Fusion PC combină 13 componente într-un singur cartuș detașabil oferind astfel posibilitatea utilizatorilor să efectueze rapid și ușor întreținerea acestuia,eliminând astfel timpii morți.

“ Noul Pistol Fusion PC reprezintă pentru utilizatori o nouă metodă de întreținere, a spus Bryce Gapinski, directorul de Marketing al segmentului de accesorii de la Graco. “Ni se amintește continuu că timpul de inactivitate al echipamentului are un impact mare asupra rentabilității. Avem acum un pistol care prezintă performanțele de pulverizare deosebite ale gamei Fusion, dar special conceput pentru a fi mai rapid și mai ușor de întreținut. ”

Un manager care a testat produsul a relatat: “Ne-a impresionat cât de ușor este să pulverizezi cu pistolul PC Fusion. Am dat pistolul operatorilor care au de obicei probleme legate pistoale cam o dată pe săptămână. Cu acest nou pistol, echipa noastră este capabilă să repună pistolul în funcțiune imediat comparativ cu alte situații în care s-a pierdut timp prețios în încercarea de a remedia problema.”  În plus acest manager a scăpat de stocul necesar de piese de schimb datorită cartușului detașabil care practic înlocuiește  13 componente.

Pentru a afla mai multe detalii despre noul pistol accesați pagina: https://www.romcrete-echipamente.ro//catalog/pistol-pulverizare-spuma-poliuretanica-graco-fusio

 

    

Înlocuire cartuș:

       
ÎNAPOI LA TOATE ARTICOLELE

Produse promovate